Turkija in adžika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Turkija in adžika

Švelni mėsa aštrioje adžikoje, kas gali būti gardžiau?
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
87 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Turkija in adžika Žingsnis 1
Kalakutienos filė supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į riebalais išteptą keptuvę.

Žingsnis 2

Turkija in adžika Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Turkija in adžika Žingsnis 3
Sudėkite į mėsą ir kepkite, kol ji įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 4

Turkija in adžika Žingsnis 4
Sudėkite pomidorų pastą, adžiką, džiovintus krapus ir išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos