Turtinga kiauliena azu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Turtinga kiauliena azu

Slavų azu versija su kiauliena, žinoma, nėra blogesnė nei su jautiena ar aviena. Prie kiaulienos įpratę žmonės visada pastebės ypatingą tokio patiekalo skonį, aromatą ir sotumą. Iš tiesų, kiauliena yra kaloringa mėsa, bet vis dėlto naudinga. Joje yra daug cinko ir magnio, kurie tiesiogiai saugo mūsų imunitetą ir širdį. Kita vertus, svarbiausia nepersistengti ir laikytis aukso vidurio.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Turtinga kiauliena azu Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną griežinėliais ir kepkite keptuvėje, kol paruduos. Atskirkite nuo mėsos, pakepinkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir pridėkite prie mėsos.

Žingsnis 2

Turtinga kiauliena azu Žingsnis 2
Susmulkinkite pomidorus į padažą ir sudėkite į mėsą bei svogūnus. Pagal skonį pasūdykite, pridėkite prieskonių ir marinuotų agurkų.

Žingsnis 3

Turtinga kiauliena azu Žingsnis 3
Bulves supjaustykite griežinėliais, apkepkite iki auksinės spalvos ir sudėkite prie mėsos. Įpilkite šiek tiek vandens, sudėkite česnaką ir troškinkite, kol vanduo išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos