Publikavimo data: 2024-06-15
Turtinga kiauliena azu
Slavų azu versija su kiauliena, žinoma, nėra blogesnė nei su jautiena ar aviena. Prie kiaulienos įpratę žmonės visada pastebės ypatingą tokio patiekalo skonį, aromatą ir sotumą. Iš tiesų, kiauliena yra kaloringa mėsa, bet vis dėlto naudinga. Joje yra daug cinko ir magnio, kurie tiesiogiai saugo mūsų imunitetą ir širdį. Kita vertus, svarbiausia nepersistengti ir laikytis aukso vidurio.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną griežinėliais ir kepkite keptuvėje, kol paruduos. Atskirkite nuo mėsos, pakepinkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir pridėkite prie mėsos.
Žingsnis 2
Susmulkinkite pomidorus į padažą ir sudėkite į mėsą bei svogūnus. Pagal skonį pasūdykite, pridėkite prieskonių ir marinuotų agurkų.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite griežinėliais, apkepkite iki auksinės spalvos ir sudėkite prie mėsos. Įpilkite šiek tiek vandens, sudėkite česnaką ir troškinkite, kol vanduo išvirs.
Kategorijos