Turtingas azu daugiafunkcinėje keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Turtingas azu daugiafunkcinėje keptuvėje

Senovėje totorių patiekalas, vadinamas azu, tikriausiai buvo verdamas ant ugnies, ilgai troškinamas ir tapdavo labai sotus bei sotus. Šiuolaikinės technologijos taip pat leidžia gaminti tokį patiekalą, tačiau be ugnies, o daugiafunkcinėje keptuvėje, kuri, kaip ir orkaitė, išsaugo sultis ir skonį. Nepaisant produktų tapatumo, azu iš multivarkos gaunamas minkštas, sultingas, turtingo skonio.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Turtingas azu daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 1
Svogūnus, morkas ir agurkus supjaustykite kubeliais. Supilkite į multicookerį aliejų ir kepkite svogūnus bei morkas apie 5 minutes. Kai jie paruduos, sudėkite kubeliais supjaustytus agurkus.

Žingsnis 2

Turtingas azu daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite skersiniais griežinėliais. Taip pat siųskite į multicookerį ir įdėkite pomidorų pastos. Kepkite maišydami 10 minučių.

Žingsnis 3

Turtingas azu daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 3
Sudėkite kubeliais supjaustytas bulves, prieskonius ir 150 ml vandens. Nustatykite troškinimo programą 50 minučių. Po to sudėkite išspaustą česnaką, išmaišykite ir palikite pastovėti po dangčiu dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos