Publikavimo data: 2024-06-15
Turtingas azu daugiafunkcinėje keptuvėje
Senovėje totorių patiekalas, vadinamas azu, tikriausiai buvo verdamas ant ugnies, ilgai troškinamas ir tapdavo labai sotus bei sotus. Šiuolaikinės technologijos taip pat leidžia gaminti tokį patiekalą, tačiau be ugnies, o daugiafunkcinėje keptuvėje, kuri, kaip ir orkaitė, išsaugo sultis ir skonį. Nepaisant produktų tapatumo, azu iš multivarkos gaunamas minkštas, sultingas, turtingo skonio.
Žingsnis 1
Svogūnus, morkas ir agurkus supjaustykite kubeliais. Supilkite į multicookerį aliejų ir kepkite svogūnus bei morkas apie 5 minutes. Kai jie paruduos, sudėkite kubeliais supjaustytus agurkus.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite skersiniais griežinėliais. Taip pat siųskite į multicookerį ir įdėkite pomidorų pastos. Kepkite maišydami 10 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite kubeliais supjaustytas bulves, prieskonius ir 150 ml vandens. Nustatykite troškinimo programą 50 minučių. Po to sudėkite išspaustą česnaką, išmaišykite ir palikite pastovėti po dangčiu dar 10 minučių.
Kategorijos