Turtingas azu su grietine ir tkemali padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Turtingas azu su grietine ir tkemali padažu

Azu su grietine, tkemali padažu ir lydytu sūriu yra turtingo skonio, kreminės natos ir aštrių žolelių aromato. Nepaisant totoriškos šio patiekalo istorijos, jis pasirodo esąs slaviškas jaukus ir skanus, sotus. Šiuo atveju garnyrui naudojamos bulvės ir keptos cukinijos, kurios suteikia ne tik skonio, bet ir prisotina vitaminais bei mineralinėmis medžiagomis.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Turtingas azu su grietine ir tkemali padažu Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite mėsą. Kepkite, kol ji pradės leisti sultis, tada uždengę dangčiu troškinkite.

Žingsnis 2

Turtingas azu su grietine ir tkemali padažu Žingsnis 2
Kai sulčių sumažės, į mėsą įpilkite grietinės ir tkemali padažo. Išmaišykite ir dar 10-15 minučių troškinkite uždengę dangčiu.

Žingsnis 3

Turtingas azu su grietine ir tkemali padažu Žingsnis 3
Sudėkite smulkiai supjaustytą lydytą sūrį, bulves ir troškinkite, kol suminkštės. Pabaigoje suberkite smulkintus krapus ir petražoles, išmaišykite, išjunkite ugnį ir palikite pastovėti.

Žingsnis 4

Turtingas azu su grietine ir tkemali padažu Žingsnis 4
Cukiniją supjaustykite apskritais griežinėliais. Pagardinkite druska, apvoliokite miltuose ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos