Turtingi daržovių ikrai "Krasnodarskaja" žiemai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Turtingi daržovių ikrai "Krasnodarskaja" žiemai

Žiemą, kai sezoninių daržovių jau nebėra, visada norėsite paragauti vasarą primenančių produktų. O šie ikrai visada bus dievo dovana žiemos stalui. Atviroje žemėje užaugintos, o vėliau žiemai konservuotos ir stiklainiuose laikomos daržovės išlaiko geriausią skonį. Ikrai pagal šį receptą padės, jei reikia greitai padengti stalą, taip pat taps labai naudingu vitamininiu priedu prie bet kokio garnyro, mėsos ar žuvies.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
112 kcal.
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Turtingi daržovių ikrai "Krasnodarskaja" žiemai Žingsnis 1
Cukiniją ir papriką supjaustykite kubeliais. Sutarkuokite morkas. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Turtingi daržovių ikrai "Krasnodarskaja" žiemai Žingsnis 2
Paruoškite pomidorų padažą. Pomidorus susmulkinkite blenderiu arba pertrinkite per mėsmalę. Susmulkinkite česnaką. Smulkiai supjaustykite žoleles arba praleiskite kartu su pomidorais. Suberkite cukrų, druską ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Turtingi daržovių ikrai "Krasnodarskaja" žiemai Žingsnis 3
Augaliniame aliejuje pakepinkite svogūnus, sudėkite morkas ir kelias minutes pakepinkite. Sudėkite cukinijas ir saldžiąsias paprikas ir kelias minutes troškinkite, tada supilkite pomidorų padažą ir aštriąją papriką. Virkite ant silpnos ugnies apie valandą. Pabaigoje įpilkite acto ir pasirinktinai hmeli-suneli. Ikrus palikite gabalėliais arba susmulkinkite blenderiu. Po to leiskite porą minučių pavirti ir sudėkite į švarius, sausus stiklainius. Uždenkite dangteliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, daržovių ikrai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, baklažanų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, paprikų sezonas, česnakų sezonas, jūsų receptai, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, baklažanų užkandžiai, pomidorų užkandžiai, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos