Publikavimo data: 2024-05-19
Udon su kiauliena
Udon su kiauliena yra tradicinis japonų virtuvės patiekalas, kuris japonų šeimose jau šimtmečius gaminamas pietums arba vakarienei. Jei gamindami maistą norite prisiliesti prie šios nuostabios šalies kultūros ir kartu pradžiuginti savo šeimą lengva ir greita vakariene, patariame pasigaminti udon su kiauliena.
Žingsnis 1
Kepkite kiaulieną įkaitintame augaliniame aliejuje keptuvėje apie 7 minutes. Apkeptą mėsą pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Ant mėsos užpilkite paruoštą padažą, sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir troškinkite tris minutes.
Žingsnis 2
Kol mėsa kepa, išvirkite makaronus pasūdytame verdančiame vandenyje, kol suminkštės. Stebėkite, kad makaronai nesuliptų. Išimkite makaronus iš mėsos ir nuplaukite šaltu tekančiu vandeniu. Tada makaronus ir supjaustytas daržoves sudėkite į mėsą ir kepkite 3 minutes, tada išjunkite ugnį ir porai minučių uždengę indą dangčiu palikite.
Kategorijos