Publikavimo data: 2024-06-24
Universalus mėsos "guliašas" daugiafunkciniame keptuve
Šį receptą sugalvojome kartu su vyru, jis mėgsta minkštą mėsą iš multicookerio, o aš - daržoves. Taip sugalvojome šį receptą, pagal kurį galima ruošti ne tik jautieną, bet ir vištienos blauzdas ar net skrandukus! Štai kodėl jis toks universalus. Jis taip pat puikiai tinka tiems, kurie nemėgsta jautienos, nes ji kieta. Čia ji gaunasi labai minkšta ir soti.
Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 4
Supjaustykite kopūstus.
Žingsnis 5
Ištepkite multicooker indą aliejumi, sudėkite jautieną ir daržoves, druską, prieskonius. Išmaišykite.
Žingsnis 6
Įjunkite daugiafunkcinės keptuvės režimą, gaminimo trukmė - 1 val. 10 min., temperatūra - 110 laipsnių.
Žingsnis 7
Praėjus 10 minučių nuo atgalinio laiko skaičiavimo pradžios, supilkite į multicooker puodą stiklinę vandens ir dar kartą viską išmaišykite.
Kategorijos