Uogų troškinys su bruknėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Uogų troškinys su bruknėmis

Uogų apkepas su bruknėmis yra įdomus tradicinio varškės apkepo variantas: švelnus įdaras sumaišomas su kukurūzų dribsniais ir bruknėmis. Dėl pridėtų dribsnių apkepas yra labai neįprasto pjūvio, o pridėtos uogos suteikia galutiniam patiekalui labai apetitišką išvaizdą. Troškinys gaunasi skanus ir originalus. Patiekite jį užpiltą grietine arba kondensuotu pienu, su puodeliu karštos arbatos, kakavos arba kavos. Vietoj spanguolių tinka bet kokios kitos uogos arba smulkiai supjaustyti vaisiai.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
239 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Uogų troškinys su bruknėmis Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite varškę su kiaušiniu, cukrumi, citrinos žievele ir sviestu. Mišinį plakite mikseriu iki vientisos masės. Suberkite kukurūzų dribsnius ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Uogų troškinys su bruknėmis Žingsnis 2
Paruoškite apkepą. Į tešlą suberkite spanguoles, gerai išmaišykite. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Į formą sudėkite tešlą, išlyginkite apkepo paviršių. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos