Publikavimo data: 2025-08-17
Upėtakių pyragėliai
Labai skanus ir šventinis patiekalas.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą, supjaustykite upėtakių filė.
Žingsnis 2
Svogūną nulupkite, supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su sviestu.
Žingsnis 3
Pamirkykite duoną piene.
Žingsnis 4
Susmulkinkite maltiniams skirtus lašinius.
Žingsnis 5
Pasigaminkite maltos mėsos.
Žingsnis 6
Pagal skonį įberkite prieskonių.
Žingsnis 7
Į maltą mėsą sudėkite svogūnus.
Žingsnis 8
Išmaišykite faršą ir suformuokite kotletus.
Žingsnis 9
Kotletai yra maždaug delno dydžio.
Žingsnis 10
Kepkite keptuvėje.
Žingsnis 11
20 minučių iš abiejų pusių.
Kategorijos