Publikavimo data: 2025-08-17
Uralas Soljanka
Šiuo receptu su manimi pasidalijo mano vyras. Šią sriubą jis išmoko gaminti dar studijų laikais. O aš sriubą pagardinau ryškiomis spalvomis.
Žingsnis 1
Mėsą virkite, kol suminkštės, išimkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Grąžinkite į sultinį, pasūdykite.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite batonais ir kartu su mėsos gabalėliais sudėkite į sriubą.
Žingsnis 3
Kol mėsa troškinasi, paruoškite mišrainę. Morkas sutarkuokite stambia tarka, svogūnus supjaustykite ketvirčiais, dešrą ir agurkus - gabaliukais. Sudėkite pomidorų pastą ir maišydami kepkite, kol išvirs. Į sriubą kepinius sudėkite praėjus porai minučių po bulvių.
Žingsnis 4
Alyvuoges supjaustykite žiedais, citriną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Praėjus kelioms minutėms po kepimo į sriubą sudėkite alyvuoges, citriną ir prieskonius. Leiskite sriubai porą minučių pavirti.
Kategorijos