Uralas Soljanka pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Uralas Soljanka

Šiuo receptu su manimi pasidalijo mano vyras. Šią sriubą jis išmoko gaminti dar studijų laikais. O aš sriubą pagardinau ryškiomis spalvomis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Mėsą virkite, kol suminkštės, išimkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Grąžinkite į sultinį, pasūdykite.

Žingsnis 2

Uralas Soljanka Žingsnis 2
Bulves supjaustykite batonais ir kartu su mėsos gabalėliais sudėkite į sriubą.

Žingsnis 3

Uralas Soljanka Žingsnis 3
Kol mėsa troškinasi, paruoškite mišrainę. Morkas sutarkuokite stambia tarka, svogūnus supjaustykite ketvirčiais, dešrą ir agurkus - gabaliukais. Sudėkite pomidorų pastą ir maišydami kepkite, kol išvirs. Į sriubą kepinius sudėkite praėjus porai minučių po bulvių.

Žingsnis 4

Uralas Soljanka Žingsnis 4
Alyvuoges supjaustykite žiedais, citriną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Praėjus kelioms minutėms po kepimo į sriubą sudėkite alyvuoges, citriną ir prieskonius. Leiskite sriubai porą minučių pavirti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, padažai, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, kopūstų sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su kopūstais

Kategorijos