Publikavimo data: 2024-06-13
Uždegti kotletai
Kiaulienos kotletams kepti ant ugnies rekomenduojama naudoti kiaulienos sprandinę, tačiau galite rinktis ir kitas dalis, pavyzdžiui, kumpį ar mentę. Kaip marinatas naudojamas majonezas, dėl kurio mėsa tampa sultingesnė, o patiekalas papildomas prieskoniais - juodaisiais pipirais ir druska. Kotletas ant ugnies yra paprastas karštas patiekalas, kurio paruošimas trunka ne ilgiau kaip 1 valandą. Mėsa gaunasi minkšta, sotumo ir kartu labai sveika.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsos marinatą. Svogūną lengvai pasūdykite, sudėkite į dubenį ir sumaigykite rankomis, kad daržovė išskirtų sultis. Į tą patį dubenį įpilkite majonezo ir pipirų ir gerai išmaišykite. Tada kiekvieną kiaulienos gabalėlį lengvai apskrudinkite ir aptepkite paruoštu marinatu. Sudėkite kotletus į dubenį, uždenkite maistine plėvele ir 10-15 min. padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Paruoškite kotletus ant ugnies. Paruoškite kepsninę su karštomis anglimis. Iškeptus mėsos gabalėlius sudėkite ant kepsninės grotelių, paskleiskite kuo arčiau vienas kito. Uždėkite groteles su kotletais ant ugnies ir kepkite juos iš abiejų pusių po 10-12 minučių.
Kategorijos