Užkandis cukinijų suktinukas su grybais ir grietinėlės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Užkandis cukinijų suktinukas su grybais ir grietinėlės sūriu

Nepaisant to, kad šis patiekalas gaminamas iš paprastos ir pigios daržovės, savo išvaizda ir skoniu jis gali pretenduoti į šventinio stalo užkandį. Cukinija šiame recepte parodė savo universalų potencialą ir šiame kulinariniame "žanre". Suktinuko viduje yra sluoksnis kreminio sūrio ir grybų įdaro. Skonių derinys taip pat suvaidino savo vaidmenį: jis atrodo nesudėtingas ir paprastas, tačiau skonis subtilus ir sodrus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Užkandis cukinijų suktinukas su grybais ir grietinėlės sūriu Žingsnis 1
Sutarkuokite cukinijas ir išspauskite skystį. Įmaišykite grietinę, kiaušinius ir sodą. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite. Keliais etapais pilkite miltus, kol tešla taps panaši į skystą grietinę. Dėkite ją ant riebalais išteptos kepimo skardos su pergamentu ir siųskite į karštą orkaitę. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-30 minučių, kol paruduos.

Žingsnis 2

Užkandis cukinijų suktinukas su grybais ir grietinėlės sūriu Žingsnis 2
Išimkite plutą iš orkaitės ir išverskite ją ant lentelės. Nuimkite kepimo popierių, tada vėl uždėkite pyragą ant popieriaus ir susukite jį. Palikite jį atvėsti.

Žingsnis 3

Užkandis cukinijų suktinukas su grybais ir grietinėlės sūriu Žingsnis 3
Kubeliais supjaustytą svogūną 3-4 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje. Sudėkite smulkintą česnaką, tada kubeliais supjaustytus grybus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite, kol išgaruos skystis ir grybai paruduos. Palikite atvėsti.

Žingsnis 4

Užkandis cukinijų suktinukas su grybais ir grietinėlės sūriu Žingsnis 4
Cukinijų plutą aptepkite kreminiu sūriu. Ant viršaus sudėkite troškintus grybus ir svogūnus, bet ne iki galo. Susukite į tvirtą ritinį ir suvyniokite į maistinę plėvelę. Dėkite į šaldytuvą porai valandų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos