Publikavimo data: 2024-10-12
Užkandis cukinijų suktinukas su grybais ir grietinėlės sūriu
Nepaisant to, kad šis patiekalas gaminamas iš paprastos ir pigios daržovės, savo išvaizda ir skoniu jis gali pretenduoti į šventinio stalo užkandį. Cukinija šiame recepte parodė savo universalų potencialą ir šiame kulinariniame "žanre". Suktinuko viduje yra sluoksnis kreminio sūrio ir grybų įdaro. Skonių derinys taip pat suvaidino savo vaidmenį: jis atrodo nesudėtingas ir paprastas, tačiau skonis subtilus ir sodrus.
Žingsnis 1
Sutarkuokite cukinijas ir išspauskite skystį. Įmaišykite grietinę, kiaušinius ir sodą. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite. Keliais etapais pilkite miltus, kol tešla taps panaši į skystą grietinę. Dėkite ją ant riebalais išteptos kepimo skardos su pergamentu ir siųskite į karštą orkaitę. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-30 minučių, kol paruduos.
Žingsnis 2
Išimkite plutą iš orkaitės ir išverskite ją ant lentelės. Nuimkite kepimo popierių, tada vėl uždėkite pyragą ant popieriaus ir susukite jį. Palikite jį atvėsti.
Žingsnis 3
Kubeliais supjaustytą svogūną 3-4 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje. Sudėkite smulkintą česnaką, tada kubeliais supjaustytus grybus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite, kol išgaruos skystis ir grybai paruduos. Palikite atvėsti.
Žingsnis 4
Cukinijų plutą aptepkite kreminiu sūriu. Ant viršaus sudėkite troškintus grybus ir svogūnus, bet ne iki galo. Susukite į tvirtą ritinį ir suvyniokite į maistinę plėvelę. Dėkite į šaldytuvą porai valandų.
Kategorijos