Publikavimo data: 2024-09-16
Užkandis. Kiaušiniai, įdaryti sūriu ir česnaku
Kiaušiniai, įdaryti sūriu ir česnaku - vienas iš apetitą žadinančių užkandžių variantų, kuriame sultingi agurkai ir šviežios žolelės puikiai dera su sūria brynza. Paruoštas patiekalas pasirodo labai skanus, sotus ir kartu sveikas. Jame yra daug kalcio, fosforo ir baltymų. Dėl to labai pagerėja imuninė ir kaulų sistema. Beje, nepaisant didelio kaloringumo, į patiekalą įeinantis sūris puikiai kovoja su viršsvoriu.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Nuluptus kiaušinius perpjaukite į dvi dalis, išimkite trynius ir sutarkuokite juos ant vidutinės arba stambios tarkos. Tą patį pakartokite su česnako skiltelėmis. Brinzą sutrinkite šakute. Petražoles smulkiai sukapokite. Paruoštus ingredientus sudėkite į gilų dubenį ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Švelniai nuplaukite ir nusausinkite kiaušinių baltymus, kad jie būtų švaresni. Tada kiaušinius įdarykite paruoštu įdaru. Agurką supjaustykite apvaliais griežinėliais. Po to atsargiai įdėkite daržovių griežinėlius į paruoštą indą.
Kategorijos