Publikavimo data: 2025-08-17
Užkandžių ikrai "Grybų metas"
Visi mūsų šeimoje mėgsta grybus, todėl vasarą jų prisirenkame daug. Juos verdame, užšaldome šaldiklyje ir visus metus mėgaujamės puikiu jų skoniu. Vienas mėgstamiausių mūsų receptų - grybų ikrai. Juos galima laikyti ir papildomu garnyru prie pagrindinio patiekalo, ir užtepu ant duonos. Abiem atvejais jis skanus. Ir labai paprasta!
Žingsnis 1
Atšildykite grybus.
Žingsnis 2
Nedideliame kiekyje augalinio aliejaus pakepinkite stambiai tarkuotas morkas, pabaigoje įpilkite truputį vandens, kad šiek tiek apkeptų.
Žingsnis 3
Sudėkite smulkintą česnaką, keptas morkas, grybus į trintuvą ir viską gerai susmulkinkite.
Žingsnis 4
Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, jei reikia, įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Paruoštus ikrus sudėkite į gražią lėkštę.
Kategorijos