Užkietėję blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Užkietėję blyneliai

Geri pusryčiai suteikia žvalumo, geros nuotaikos ir energijos visai dienai. Pavyzdžiui, galite pasigaminti skanių blynų ant rūgpienio. Jie būna purūs, minkšti, su apetitą keliančia auksine plutele. Prie jų tinka grietinė, uogienė ir kondensuotas pienas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
28 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Užkietėję blyneliai Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinį, miltus ir paprastą rūgpienį.

Žingsnis 2

Užkietėję blyneliai Žingsnis 2
Į gautą mišinį suberkite druską, sodą ir cukrų, viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Užkietėję blyneliai Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Į keptuvę atsargiai šaukštu dėkite bet kokios formos paplotėlius. Kepkite po minutę iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos