Užšaldytos bulvytės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Užšaldytos bulvytės

Šaldytos bulvytės - tai pasakojimas apie skanų ir greitą garnyrą. Gaminimo privalumas tas, kad nereikia lupti, plauti ir pjaustyti bulvių. Puikus būdas pasigaminti greitą garnyrą: tereikia paimti pusiau virtą bulvę ir ją apkepti. Įsitikinkite, kad bulvės nėra visiškai atšilusios, kitaip garnyro su plutele nepavyks paruošti. Vadovaukitės žingsnis po žingsnio pateiktu receptu ir sužinokite, kaip namuose paruošti šaldytas bulvytes.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
596 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
57 g
Angliavandeniai
20 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Užšaldytos bulvytės Žingsnis 1
Įkaitinkite kepimui skirtą aliejų. Ant ugnies pastatykite gilią keptuvę storu dugnu. Supilkite augalinį aliejų ir palaukite, kol užvirs. Aliejus turėtų šiek tiek spragsėti, o paviršiuje turėtų atsirasti nedidelių burbuliukų. Aliejus įkaitęs ir paruoštas tolesniam kepimui.

Žingsnis 2

Užšaldytos bulvytės Žingsnis 2
Šaldytas bulvytes apkepkite keptuvėje. Kai aliejus užvirs, į keptuvę įmeskite nedidelę dalį šaldytų bulvyčių. Aliejus turi visiškai padengti bulvių sluoksnį. Kepkite 5-8 minutes, kol taps auksinės spalvos. Per tą laiką bulvytės paruduos, taps traškios iš viršaus ir minkštos viduje. Tada ištraukite bulvių šiaudelius iš keptuvės dantytu šaukštu, palaukite, kol išsiskirs aliejus, ir perkelkite juos į dubenį. Taip kepkite kitas porcijas. Šiek tiek pasūdykite bulvytes, įberkite maltų pipirų ir prieskonių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos