Vaisių paplotėliai iš kriaušių ir bananų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vaisių paplotėliai iš kriaušių ir bananų

Tradicinis rusų, baltarusių ir ukrainiečių virtuvės patiekalas yra blynai. Šių blynų istorija siekia daugelį šimtų metų. Senovėje terminas "blynai" reiškė storus blynus iš rūgščios tešlos. Šiais laikais terminas "blynai" reiškia blynų formą, o ne sudėtį. Blynai puikiai tinka pusryčiams.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (36 bal.)

Žingsnis 1

Vaisių paplotėliai iš kriaušių ir bananų Žingsnis 1
Nulupkite kriaušių odelę. Išpjaukite šerdį. Minkštimą supjaustykite kubeliais. Nulupkite bananą ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Abu ingredientus sudėkite į maišytuvo dubenį. Užpilkite saldžiu putojančiu vandeniu.

Žingsnis 2

Vaisių paplotėliai iš kriaušių ir bananų Žingsnis 2
Uždarykite maišytuvo indą ir plakite iki vientisos masės. Supilkite makaronus į gilų dubenį. Suberkite kepimo miltelius ir miltus. Kruopščiai išmaišykite. Tešla turi būti panaši į įprastą blynų tešlą.

Žingsnis 3

Vaisių paplotėliai iš kriaušių ir bananų Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite šiek tiek saulėgrąžų aliejaus. Įkaitinkite keptuvę. Valgomuoju šaukštu šaukštu išmaišykite tešlą ir suformuokite maždaug 1 cm storio paplotėlius. Uždenkite dangčiu ir kepkite iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos