Publikavimo data: 2024-06-13
Vaisių pjaustymas
Orkaitėje kepta mėsa su šviežiais vaisiais, pavyzdžiui, kiaulienos kotletai su mangais ir slyvomis, yra neįprastas, bet stebėtinai harmoningas derinys, galintis maloniai nustebinti kiekvieną gurmaną. Kepant ingredientai sėkmingai papildo vienas kitą. Taigi kiauliena mirko vaisių sultyse, kurios, be to, minkština ląstelieną, o švieži vaisiai prisipildo sodraus mėsos skonio. Kiaulienos kotletus su vaisiais papildys švelniai kreminė mocarela.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Kiaulieną supjaustykite ne storesniais kaip 1,5 cm kepsniais. Mėsą iš abiejų pusių pagardinkite plaktuvu, druska ir apšlakstykite citrinos sultimis. Palikite mėsą 20 minučių pailsėti ir pasimarinuoti.
Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir nedideliame dubenėlyje šakute įmuškite kiaušinius. Panardinkite kotletus į miltus, tada į kiaušinius, tada vėl panardinkite, bet šį kartą į džiūvėsėlius. Kepkite kotletus ant vidutinės ugnies po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 3
Paruoškite vaisius ir sūrį. Mocarelą sutarkuokite stambia tarka. Mango puseles supjaustykite plonais griežinėliais. Slyvas supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Paruoškite kotletus su vaisiais. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Iškeptus kotletus sudėkite ant kepimo skardos, ant kiekvieno kotleto uždėkite mangų griežinėlių ir slyvų kubelių. Apibarstykite mėsą tarkuota mocarela ir įdėkite skardą į orkaitę 15 minučių.
Kategorijos