Vaisių pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Vaisių pjaustymas

Orkaitėje kepta mėsa su šviežiais vaisiais, pavyzdžiui, kiaulienos kotletai su mangais ir slyvomis, yra neįprastas, bet stebėtinai harmoningas derinys, galintis maloniai nustebinti kiekvieną gurmaną. Kepant ingredientai sėkmingai papildo vienas kitą. Taigi kiauliena mirko vaisių sultyse, kurios, be to, minkština ląstelieną, o švieži vaisiai prisipildo sodraus mėsos skonio. Kiaulienos kotletus su vaisiais papildys švelniai kreminė mocarela.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vaisių pjaustymas Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Kiaulieną supjaustykite ne storesniais kaip 1,5 cm kepsniais. Mėsą iš abiejų pusių pagardinkite plaktuvu, druska ir apšlakstykite citrinos sultimis. Palikite mėsą 20 minučių pailsėti ir pasimarinuoti.

Žingsnis 2

Vaisių pjaustymas Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir nedideliame dubenėlyje šakute įmuškite kiaušinius. Panardinkite kotletus į miltus, tada į kiaušinius, tada vėl panardinkite, bet šį kartą į džiūvėsėlius. Kepkite kotletus ant vidutinės ugnies po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 3

Vaisių pjaustymas Žingsnis 3
Paruoškite vaisius ir sūrį. Mocarelą sutarkuokite stambia tarka. Mango puseles supjaustykite plonais griežinėliais. Slyvas supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Vaisių pjaustymas Žingsnis 4
Paruoškite kotletus su vaisiais. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Iškeptus kotletus sudėkite ant kepimo skardos, ant kiekvieno kotleto uždėkite mangų griežinėlių ir slyvų kubelių. Apibarstykite mėsą tarkuota mocarela ir įdėkite skardą į orkaitę 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos