Publikavimo data: 2024-03-28
Vaisių užkandžiai su bananais, obuoliais, vynuogėmis ir kiviais
Vaisių kanapės - puiki alternatyva įprastai vazai su vaisiais ant šventinio stalo.Toks patiekalas atrodo daug elegantiškiau, įdomiau ir turtingiau. Visus vaisius supjaustykite gabalėliais ir tiesiog suverkite ant medinių iešmelių. Tokios porcijinės kanapės patiks jūsų svečiams. Šiame recepte naudojami dažniausiai pasitaikantys vaisiai: obuoliai, bananai, kiviai ir vynuogės.
Žingsnis 1
Bananus supjaustykite 1 cm storio apskritimais.
Žingsnis 2
Peiliu supjaustykite kivius 3-5 mm storio griežinėliais.
Žingsnis 3
Supjaustykite obuolį mažais gabalėliais.
Žingsnis 4
Ant iešmelių bet kokia tvarka suverkite obuolių skilteles, bananus, kivius ir vynuoges.
Žingsnis 5
Vaisių kanapės paruoštos.
Kategorijos