Vaivorykštiniai burokėliai su alyvuogių aliejumi ir džiovintomis slyvomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Vaivorykštiniai burokėliai su alyvuogių aliejumi ir džiovintomis slyvomis

Burokėliai salotose yra nepakeičiamas produktas dėl savo naudos ir tekstūros. Nepaisant savo paprastumo, tai vertinga daržovė kulinarijoje ir sveikatai. Svarbiausia žinoti, kaip jį paruošti. Šiame recepte burokėlis atskleidžiamas ir iš Pelenės virsta princese dėl riešutų, džiovintų slyvų, česnako ir alyvuogių aliejaus. Šias salotas labai lengva paruošti, be to, jos yra pats ekonomiškiausias variantas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
369 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
29 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vaivorykštiniai burokėliai su alyvuogių aliejumi ir džiovintomis slyvomis Žingsnis 1
Nulupkite burokėlio odelę ir jį smulkiai sutarkuokite. Česnaką susmulkinkite peiliu arba tarka. Smulkiai supjaustykite džiovintas slyvas. Riešutus susmulkinkite peiliu arba sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Vaivorykštiniai burokėliai su alyvuogių aliejumi ir džiovintomis slyvomis Žingsnis 2
Sudėkite visus salotų ingredientus - tarkuotus burokėlius, česnaką, riešutus, džiovintas slyvas. Užpilkite juos aliejumi, pagal skonį pasūdykite ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos