Publikavimo data: 2024-05-25
Vaivorykštiniai burokėliai su alyvuogių aliejumi ir džiovintomis slyvomis
Burokėliai salotose yra nepakeičiamas produktas dėl savo naudos ir tekstūros. Nepaisant savo paprastumo, tai vertinga daržovė kulinarijoje ir sveikatai. Svarbiausia žinoti, kaip jį paruošti. Šiame recepte burokėlis atskleidžiamas ir iš Pelenės virsta princese dėl riešutų, džiovintų slyvų, česnako ir alyvuogių aliejaus. Šias salotas labai lengva paruošti, be to, jos yra pats ekonomiškiausias variantas.
Žingsnis 1
Nulupkite burokėlio odelę ir jį smulkiai sutarkuokite. Česnaką susmulkinkite peiliu arba tarka. Smulkiai supjaustykite džiovintas slyvas. Riešutus susmulkinkite peiliu arba sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Sudėkite visus salotų ingredientus - tarkuotus burokėlius, česnaką, riešutus, džiovintas slyvas. Užpilkite juos aliejumi, pagal skonį pasūdykite ir išmaišykite.
Kategorijos