Vaivorykštinio upėtakio kreminė sriuba su grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Vaivorykštinio upėtakio kreminė sriuba su grietinėle

Švelnus, kreminio skonio patiekalas, kuris patiks visai šeimai ir yra labai sveikas. Nepaisant to, kad daugelis žmonių sriubą valgo nenoriai, ši grietinėlė - sriuba tikrai patiks visiems artimiesiems. Paruošimas nepareikalaus daug laiko.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vaivorykštinio upėtakio kreminė sriuba su grietinėle Žingsnis 1
Nuplaukite ir nuvalykite žuvį bei supjaustykite ją kąsnio dydžio gabalėliais. Supilkite į puodą vandenį ir virkite žuvį apie 30 minučių, kol išvirs.

Žingsnis 2

Vaivorykštinio upėtakio kreminė sriuba su grietinėle Žingsnis 2
Žuvies sultinį perkoškite. Daržoves supjaustykite kubeliais ir troškinkite žuvies sultinyje. Suberkite prieskonius.

Žingsnis 3

Vaivorykštinio upėtakio kreminė sriuba su grietinėle Žingsnis 3
Sriubą pertrinkite trintuvu, filė supjaustykite rankomis nedideliais gabalėliais ir įmaišykite į sriubą. Tada supilkite grietinėlę. Stebėkite, kad sriuba nebūtų per skysta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos