Publikavimo data: 2024-06-09
Vaivorykštinio upėtakio kreminė sriuba su grietinėle
Švelnus, kreminio skonio patiekalas, kuris patiks visai šeimai ir yra labai sveikas. Nepaisant to, kad daugelis žmonių sriubą valgo nenoriai, ši grietinėlė - sriuba tikrai patiks visiems artimiesiems. Paruošimas nepareikalaus daug laiko.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nuvalykite žuvį bei supjaustykite ją kąsnio dydžio gabalėliais. Supilkite į puodą vandenį ir virkite žuvį apie 30 minučių, kol išvirs.
Žingsnis 2
Žuvies sultinį perkoškite. Daržoves supjaustykite kubeliais ir troškinkite žuvies sultinyje. Suberkite prieskonius.
Žingsnis 3
Sriubą pertrinkite trintuvu, filė supjaustykite rankomis nedideliais gabalėliais ir įmaišykite į sriubą. Tada supilkite grietinėlę. Stebėkite, kad sriuba nebūtų per skysta.
Kategorijos