Publikavimo data: 2024-06-22
Vakarienei - jautiena grietinės padaže.
Skanūs, sveiki pietūs arba vakarienė.
Žingsnis 1
Jautieną nuplaukite, supjaustykite kubeliais, sudėkite į keptuvę su trupučiu aliejaus, pipirais, druska ir mėgstamais prieskoniais. Stipriai maišydami kepkite ant didelės ugnies 3-5 minutes.
Žingsnis 2
Tada į keptuvę įpilkite vandens, kad apsemtų mėsą. Užvirinkite, uždenkite dangčiu ir palikite virti ant silpnos ugnies 2 valandas.
Žingsnis 3
Kai mėsa bus paruošta, atskiroje keptuvėje apkepkite smulkiai supjaustytą svogūną iki auksinės spalvos, suberkite miltus ir intensyviai maišydami pakepinkite.
Žingsnis 4
Miltų ir svogūnų mišinį suberkite į mėsą.
Žingsnis 5
Padažą gerai išmaišykite ir supilkite grietinę. Viską gerai išmaišykite, išjunkite kaitlentę ir leiskite mėsai pailsėti 0,5 valandos.
Kategorijos