Vakarienei - jautiena grietinės padaže. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Vakarienei - jautiena grietinės padaže.

Skanūs, sveiki pietūs arba vakarienė.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Vakarienei - jautiena grietinės padaže. Žingsnis 1
Jautieną nuplaukite, supjaustykite kubeliais, sudėkite į keptuvę su trupučiu aliejaus, pipirais, druska ir mėgstamais prieskoniais. Stipriai maišydami kepkite ant didelės ugnies 3-5 minutes.

Žingsnis 2

Vakarienei - jautiena grietinės padaže. Žingsnis 2
Tada į keptuvę įpilkite vandens, kad apsemtų mėsą. Užvirinkite, uždenkite dangčiu ir palikite virti ant silpnos ugnies 2 valandas.

Žingsnis 3

Vakarienei - jautiena grietinės padaže. Žingsnis 3
Kai mėsa bus paruošta, atskiroje keptuvėje apkepkite smulkiai supjaustytą svogūną iki auksinės spalvos, suberkite miltus ir intensyviai maišydami pakepinkite.

Žingsnis 4

Vakarienei - jautiena grietinės padaže. Žingsnis 4
Miltų ir svogūnų mišinį suberkite į mėsą.

Žingsnis 5

Vakarienei - jautiena grietinės padaže. Žingsnis 5
Padažą gerai išmaišykite ir supilkite grietinę. Viską gerai išmaišykite, išjunkite kaitlentę ir leiskite mėsai pailsėti 0,5 valandos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos