Publikavimo data: 2025-08-18
Vaniliniai blyneliai su grietine
Dažniausiai pusryčiams kepu kefyro blynus. Šį kartą nusprendžiau jį pakeisti grietine, ir ji taip pat pasirodė labai skani. Būtinai juos išbandykite!
Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska.
Žingsnis 2
Supilkite grietinę ir dar kartą suplakite.
Žingsnis 3
Supilkite miltus ir kepimo miltelius.
Žingsnis 4
Maišykite trintuvu nedideliu greičiu iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Perkelkite tešlą į maišelį ir užriškite jo galą gumute, kad tešla neišbėgtų.
Žingsnis 6
Į įkaitintą keptuvę įspauskite nedidelį kiekį tešlos.
Žingsnis 7
Apverskite maišelį su tešla ir perkelkite į dubenį.
Žingsnis 8
Apverskite kepinius, kai tik jie pradės burbuliuoti.
Žingsnis 9
Kepkite iš abiejų pusių po kelias minutes, sumažinę kaitvietės kaitrą ir patikrinę, ar niekas neprikepa.
Žingsnis 10
Iš vienos tešlos partijos iškepiau 27 blynus.
Kategorijos