Vareniki su bulvių įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Vareniki su bulvių įdaru

Skanūs koldūnai su paprastu bulvių įdaru. Įdarui naudojama bulvių košė su pienu. Koldūnų tešlą paruošti labai greitai ir lengvai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
14 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vareniki su bulvių įdaru Žingsnis 1
Sumaišykite miltus, vandenį, kiaušinį ir druską ir užminkykite tešlą. Jei miltų nepakanka, kad tešla taptų standi, galite įberti šiek tiek daugiau. Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Vareniki su bulvių įdaru Žingsnis 2
Nulupkite bulves ir išvirkite jas pasūdytame vandenyje. Sutrinkite bulves trintuvu, įdėkite sviesto ir pieno.

Žingsnis 3

Supjaustykite tešlą nedideliais gabalėliais, kiekvieną jų iškočiokite ir įdėkite šiek tiek bulvių košės įdaro. Užspauskite kraštus.

Žingsnis 4

Virkite koldūnus pasūdytame verdančiame vandenyje, kol suminkštės (tai užtruks 10-15 minučių).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos