Publikavimo data: 2024-06-16
Vareniki su bulvių įdaru
Skanūs koldūnai su paprastu bulvių įdaru. Įdarui naudojama bulvių košė su pienu. Koldūnų tešlą paruošti labai greitai ir lengvai.
Žingsnis 1
Sumaišykite miltus, vandenį, kiaušinį ir druską ir užminkykite tešlą. Jei miltų nepakanka, kad tešla taptų standi, galite įberti šiek tiek daugiau. Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Nulupkite bulves ir išvirkite jas pasūdytame vandenyje. Sutrinkite bulves trintuvu, įdėkite sviesto ir pieno.
Žingsnis 3
Supjaustykite tešlą nedideliais gabalėliais, kiekvieną jų iškočiokite ir įdėkite šiek tiek bulvių košės įdaro. Užspauskite kraštus.
Žingsnis 4
Virkite koldūnus pasūdytame verdančiame vandenyje, kol suminkštės (tai užtruks 10-15 minučių).
Kategorijos