Publikavimo data: 2025-08-20
Varškės apkepas su bananais
Varškės apkepas mano šeimoje labai populiarus. Šį patiekalą gaminu tiesiog kiekvieną savaitę. Jis tinka ir pusryčiams, ir vakarienei. Pasidalysiu patikrintu lengvo, bet sotaus varškės apkepo su bananais receptu.
Žingsnis 1
Varškę sudėkite į maišytuvo dubenį. Troškiniui geriau naudoti varškę, kaip mano.
Žingsnis 2
Į varškę įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 3
Nulupkite bananą ir sudėkite jį į maišytuvo dubenį kartu su kitais maisto produktais.
Žingsnis 4
Supilkite miltus, cukrų, žiupsnelį druskos, vaniliną ir kepimo miltelius.
Žingsnis 5
Produktus sumaišykite trintuvu. Mišinys turi būti vidutinio tirštumo. Jei mišinys per tirštas, įpilkite šiek tiek pieno ir dar kartą suplakite ingredientus.
Žingsnis 6
Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi arba išklokite kokybišku pergamentu. Supilkite varškės masę į formą ir siųskite į orkaitę, įkaitintą iki 180 °C temperatūros. Kepkite apie 25 minutes, tada palikite patiekalą atvėsti tiesiai formoje.
Kategorijos