Publikavimo data: 2024-06-09
Varškės apkepas su irisais
Šį sviestinės varškės desertą paprasta ir lengva paruošti. Patiekalas puikiai tinka pusryčiams arba kaip saldus patiekalas šventinei puotai. Tortas gaunasi labai saldus ir skanus.
Žingsnis 1
Paimkite dubenį ir supilkite į jį varškę. Į varškę supilkite kondensuotą pieną ir manų kruopas, gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje plaktuvu išplakite kiaušinius iki vientisos masės ir supilkite juos į varškės masę. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paimkite kepimo indą ir patepkite jį sviestu. Į formą sudėkite mišinį ir tolygiai paskirstykite.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir kepkite desertą 30-40 minučių. Prieš išimdami desertą iš formos ir supjaustydami gabalėliais, leiskite jam šiek tiek atvėsti.
Kategorijos