Varškės apkepas su ryžių miltais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Varškės apkepas su ryžių miltais

Varškės apkepas yra vienas iš patiekalų, kuriuos mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji. Vargu ar kas nors atsisakytų gabalėlio sodraus varškės apkepo, užpilto vaisių tyre, sirupu ar grietine.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Varškės apkepas su ryžių miltais Žingsnis 1
Varškę sudėkite į gilų dubenį.

Žingsnis 2

Varškės apkepas su ryžių miltais Žingsnis 2
Į varškę suberkite ryžių miltus, saldiklį, kepimo miltelius ir kiaušinį. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Varškės apkepas su ryžių miltais Žingsnis 3
Paruoštą masę sudėkite į formą ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 180 °C temperatūroje 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos