Publikavimo data: 2024-03-26
Varškės apkepas su sultenėmis
Šis troškinys puikiai tinka žmonėms, kurie stebi savo figūrą, nes jame yra daug mažiau kalorijų nei kepiniuose. Jis puikiai tinka pusryčiams ir vakarienei, yra skanus šaltas, todėl galite jį pasiimti į darbą inde. Užkepėlės tekstūra yra orinė ir švelni, nes į varškę pridėta manų kruopų. Į varškę galite įdėti mėgstamų džiovintų vaisių arba riešutų.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius ir plakite, kol taps purūs. Supilkite pieną ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Varškę sumaišykite su manų kruopomis. Paimkite kepimo formą, ištepkite ją sviestu, paskleiskite varškę ir ant viršaus užberkite sultenių.
Žingsnis 3
Ant varškės viršaus supilkite pieną ir kiaušinį, tolygiai paskleiskite vanilinį cukrų ir 40-45 min. pašaukite formą į įkaitintą orkaitę. Leiskite paruoštam pyragui šiek tiek atvėsti ir patiekite.
Kategorijos