Varškės apkepas su sultenėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Varškės apkepas su sultenėmis

Šis troškinys puikiai tinka žmonėms, kurie stebi savo figūrą, nes jame yra daug mažiau kalorijų nei kepiniuose. Jis puikiai tinka pusryčiams ir vakarienei, yra skanus šaltas, todėl galite jį pasiimti į darbą inde. Užkepėlės tekstūra yra orinė ir švelni, nes į varškę pridėta manų kruopų. Į varškę galite įdėti mėgstamų džiovintų vaisių arba riešutų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.7/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Varškės apkepas su sultenėmis Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius ir plakite, kol taps purūs. Supilkite pieną ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Varškės apkepas su sultenėmis Žingsnis 2
Varškę sumaišykite su manų kruopomis. Paimkite kepimo formą, ištepkite ją sviestu, paskleiskite varškę ir ant viršaus užberkite sultenių.

Žingsnis 3

Varškės apkepas su sultenėmis Žingsnis 3
Ant varškės viršaus supilkite pieną ir kiaušinį, tolygiai paskleiskite vanilinį cukrų ir 40-45 min. pašaukite formą į įkaitintą orkaitę. Leiskite paruoštam pyragui šiek tiek atvėsti ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos