Publikavimo data: 2024-04-08
Varškės apkepas su sultenėmis
Varškės apkepas su sultenėmis - tai visaverčiai, tačiau paprasti pusryčiai. Tokį apkepą galima kepti orkaitėje, bet jis bus puošnesnis daugiafunkcinėje keptuvėje, o apkepą su sultenėmis galima gaminti net mikrobangų krosnelėje. Varškės apkepo su sultenėmis receptą galima keisti pagal asmeninius pageidavimus, pavyzdžiui, vietoj sultenių į tešlą galima dėti cukruotų vaisių, o ant viršaus uždėti sluoksnį uogienės. Jei pageidaujate dietos, šiam apkepui geriau rinktis neriebią varškę.
Žingsnis 1
Sumaišykite varškę ir kiaušinius. Varškę sutrinkite giliame dubenyje, į varškės masę įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite likusius ingredientus. Į masę supilkite cukrų, supilkite pieną, stebėkite varškės tešlos struktūrą - ji neturi būti per tiršta. Ją galima reguliuoti pienu. Pabaigoje sudėkite sultenes ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Iškepkite apkepą. Gautą tešlą supilkite į specialią formą ir kepkite apie 40 minučių iki 200 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos