Varškės apkepas su sultenėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Varškės apkepas su sultenėmis

Varškės apkepas su sultenėmis - tai visaverčiai, tačiau paprasti pusryčiai. Tokį apkepą galima kepti orkaitėje, bet jis bus puošnesnis daugiafunkcinėje keptuvėje, o apkepą su sultenėmis galima gaminti net mikrobangų krosnelėje. Varškės apkepo su sultenėmis receptą galima keisti pagal asmeninius pageidavimus, pavyzdžiui, vietoj sultenių į tešlą galima dėti cukruotų vaisių, o ant viršaus uždėti sluoksnį uogienės. Jei pageidaujate dietos, šiam apkepui geriau rinktis neriebią varškę.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Varškės apkepas su sultenėmis Žingsnis 1
Sumaišykite varškę ir kiaušinius. Varškę sutrinkite giliame dubenyje, į varškės masę įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Varškės apkepas su sultenėmis Žingsnis 2
Sudėkite likusius ingredientus. Į masę supilkite cukrų, supilkite pieną, stebėkite varškės tešlos struktūrą - ji neturi būti per tiršta. Ją galima reguliuoti pienu. Pabaigoje sudėkite sultenes ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Varškės apkepas su sultenėmis Žingsnis 3
Iškepkite apkepą. Gautą tešlą supilkite į specialią formą ir kepkite apie 40 minučių iki 200 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos