Publikavimo data: 2025-08-17
Varškės apkepas su sultenėmis ir obuoliais
Švelnus troškinys nepaliks abejingų jūsų artimųjų.
Žingsnis 1
Sumaišykite varškę su kefyru, įberkite žiupsnelį druskos ir žiupsnelį sodos.
Žingsnis 2
Į mišinį įmuškite 2 kiaušinius ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Gerai nuplaukite sultenes ir sudėkite jas į mūsų mišinį.
Žingsnis 4
Nulupkite obuolius ir pabarstykite cinamonu.
Žingsnis 5
Kepimo skardą ar indą patepkite aliejumi ir sutarkuokite citrinos žievelę, kad būtų pikantiškas skonis.
Žingsnis 6
Į varškės masę suberkite 5 valgomuosius šaukštus miltų ir gerai išmaišykite. Aš naudojau kvietinius miltus.
Žingsnis 7
Supilkite ant kepimo skardos, mišinys turi būti šiek tiek tirštesnis už grietinę.
Žingsnis 8
Panardinkite mūsų cinamoninius obuolius ir pašaukite juos į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių. Patikrinkite, ar obuoliai iškepę, pradurdami peiliu, jei jis išlenda sausas, vadinasi, jie jau paruošti.
Kategorijos