Varškės apkepas su uogomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Varškės apkepas su uogomis

Toks patiekalas kaip troškinys yra glaudžiai susijęs su prancūzų virtuve, tačiau daugelyje pasaulio šalių yra įvairių troškinio variantų ir analogų. Šio skanėsto pagrindas gali būti: daržovės, vaisiai, mėsa, vergai, makaronai, varškė, sūris ir daug kitų dalykų. Manoma, kad troškinys buvo išrastas siekiant perdirbti ir taupyti produktus. Palaipsniui šis patiekalas buvo tobulinamas ir plito. Egzistuoja nuomonė, kad į troškinį galima dėti bet kokių ingredientų, kurie savo ruožtu pasitarnaus kaip nuostabus patiekalo įdaras arba puošmena.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Varškės apkepas su uogomis Žingsnis 1
Į baltymų mišinį sudėkite varškę ir sumaišykite maišytuvu iki vientisos masės. Suberkite manų kruopas ir cinamoną. Sudėkite uogas iš uogienės. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Varškės apkepas su uogomis Žingsnis 2
Paruoštą masę supilkite į silikoninę kepimo formą. Kepkite orkaitėje 50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti orkaitėje ant kepimo skardos, paprasta, yra bendrų alergenų, pusryčiai, pietūs, vakarienė, troškinys, varškės troškinys, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, varškės troškinys su grietine, pusryčiai su varške, troškinys su grietine, troškinys su kiaušiniu, varškės troškinys su kiaušiniu, varškės troškinys su kiaušiniu, varškės troškinys su kiaušiniu

Kategorijos