Publikavimo data: 2025-08-20
Varškės apkepas su uogomis
Toks patiekalas kaip troškinys yra glaudžiai susijęs su prancūzų virtuve, tačiau daugelyje pasaulio šalių yra įvairių troškinio variantų ir analogų. Šio skanėsto pagrindas gali būti: daržovės, vaisiai, mėsa, vergai, makaronai, varškė, sūris ir daug kitų dalykų. Manoma, kad troškinys buvo išrastas siekiant perdirbti ir taupyti produktus. Palaipsniui šis patiekalas buvo tobulinamas ir plito. Egzistuoja nuomonė, kad į troškinį galima dėti bet kokių ingredientų, kurie savo ruožtu pasitarnaus kaip nuostabus patiekalo įdaras arba puošmena.
Žingsnis 1
Į baltymų mišinį sudėkite varškę ir sumaišykite maišytuvu iki vientisos masės. Suberkite manų kruopas ir cinamoną. Sudėkite uogas iš uogienės. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoštą masę supilkite į silikoninę kepimo formą. Kepkite orkaitėje 50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos