Publikavimo data: 2025-08-17
Varškės blyneliai su obuoliais
Blyneliai švelnūs, riebūs ir skanūs. Jie paruošiami greitai ir paprastai, o gaunami nepamirštami. Šie blynai puikiai tinka pusryčiams.
Žingsnis 1
Sudėkite kefyrą, varškę, cukrų ir kiaušinius į dubenį ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Suberkite persijotus miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Obuolį nulupkite, smulkiai supjaustykite, sudėkite į tešlą ir išmaišykite. Tešla neturi būti skysta, bet ir ne per tiršta.
Žingsnis 4
Gerai įkaitinkite keptuvę, įpilkite saulėgrąžų aliejaus.
Žingsnis 5
Šaukštu plonu sluoksniu iškočiokite tešlą.
Žingsnis 6
Kepkite iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos