Varškės ir lavašo apkepas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Varškės ir lavašo apkepas

Originalus ir sotus apkepas iš pitos duonos ir varškės. Paruošiamas greitai ir lengvai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Varškės ir lavašo apkepas Žingsnis 1
Varškę sudėkite į dubenį, įmuškite 2 kiaušinius ir suplakite. Tada suberkite cukrų, druską, vaniliną ir vėl išplakite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Varškės ir lavašo apkepas Žingsnis 2
Išvyniokite pitą ir paskleiskite varškės įdarą po visą jos paviršių. Suvyniokite pitą su įdaru į ritinį.

Žingsnis 3

Varškės ir lavašo apkepas Žingsnis 3
Kepimo indą ištepkite sviestu. Į formą įdėkite pitos vyniotinį.

Žingsnis 4

Varškės ir lavašo apkepas Žingsnis 4
Į grietinę įmuškite likusius 2 kiaušinius, įberkite žiupsnelį druskos ir išplakite iki vientisos masės. Grietinės ir kiaušinių mišinį supilkite ant susuktų bandelių.

Žingsnis 5

Varškės ir lavašo apkepas Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Įdėkite apkepą į orkaitę ir kepkite apie 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos