Publikavimo data: 2024-06-09
Varškės ir lavašo apkepas
Originalus ir sotus apkepas iš pitos duonos ir varškės. Paruošiamas greitai ir lengvai.
Žingsnis 1
Varškę sudėkite į dubenį, įmuškite 2 kiaušinius ir suplakite. Tada suberkite cukrų, druską, vaniliną ir vėl išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Išvyniokite pitą ir paskleiskite varškės įdarą po visą jos paviršių. Suvyniokite pitą su įdaru į ritinį.
Žingsnis 3
Kepimo indą ištepkite sviestu. Į formą įdėkite pitos vyniotinį.
Žingsnis 4
Į grietinę įmuškite likusius 2 kiaušinius, įberkite žiupsnelį druskos ir išplakite iki vientisos masės. Grietinės ir kiaušinių mišinį supilkite ant susuktų bandelių.
Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Įdėkite apkepą į orkaitę ir kepkite apie 30-40 minučių.
Kategorijos