Publikavimo data: 2024-06-08
Varškės ir moliūgų troškinys multicooker keptuvėje
Varškės apkepas yra puikus patiekalas tiems, kurie nemėgsta grynos varškės, taip pat vaikams ir sportininkams. Termiškai apdorojant ji nepraranda savo naudingųjų savybių ir yra taip pat lengvai virškinama organizmo. Troškintuve išlieka beveik visos varškėje esančios naudingosios medžiagos ir vitaminai. Yra daug varškės apkepo receptų, o patiekalo kaloringumas priklauso tik nuo naudojamų ingredientų. Klasikinį varškės apkepą sudaro varškė, grietinė, kiaušiniai ir cukrus.
Žingsnis 1
Paruoškite troškinio pagrindą. Sumaišykite varškę, trynius, manų kruopas, grietinę, cukrų ir kepimo miltelius. Kruopščiai išmaišykite. Palikite 15 minučių, kad manų kruopos išbrinktų.
Žingsnis 2
Iškepkite apkepą. Į pagrindą sudėkite moliūgą ir kiaušinių baltymus. Švelniai išmaišykite. Ištepkite kepimo indą sviestu. Į dubenį perkelkite varškės masę. Įjunkite "kepimo" režimą ir kepkite 60 minučių. Pasibaigus laikui, išjunkite multicookerį ir palikite kepinį dubenyje, kol atvės.
Kategorijos