Publikavimo data: 2024-04-08
Varškės ir morkų apkepas
Varškės ir morkų apkepas yra populiarus patiekalas vaikų valgiaraščiuose, nors juo mėgaujasi ir suaugusieji. Varškės apkepas su morkomis yra labai naudingas, nes yra kalcio ir vitamino A šaltinis. Šis patiekalas leis įnoringą vaiką pripratinti prie morkų. Saldžiojo troškinio iš varškės sudėtyje daržovių skonis beveik nepastebimas. Pagal receptą varškės ir morkų apkepas kepamas orkaitėje, padengtas rudu kepiniu.
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Cukrų ir kiaušinį išplakite iki purumo. Sudėkite manų kruopas, vanilę, varškę ir morkas. Kruopščiai išmaišykite. Palikite pastovėti 15 minučių.
Žingsnis 2
Iškepkite patiekalą. Kepimo indą ištepkite sviestu. Sudėkite į jį mišinį ir išlyginkite šaukštu. Kepkite įkaitintoje 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 35 minutes.
Kategorijos