Varškės ir morkų apkepas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Varškės ir morkų apkepas

Varškės ir morkų apkepas yra populiarus patiekalas vaikų valgiaraščiuose, nors juo mėgaujasi ir suaugusieji. Varškės apkepas su morkomis yra labai naudingas, nes yra kalcio ir vitamino A šaltinis. Šis patiekalas leis įnoringą vaiką pripratinti prie morkų. Saldžiojo troškinio iš varškės sudėtyje daržovių skonis beveik nepastebimas. Pagal receptą varškės ir morkų apkepas kepamas orkaitėje, padengtas rudu kepiniu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Varškės ir morkų apkepas Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Cukrų ir kiaušinį išplakite iki purumo. Sudėkite manų kruopas, vanilę, varškę ir morkas. Kruopščiai išmaišykite. Palikite pastovėti 15 minučių.

Žingsnis 2

Varškės ir morkų apkepas Žingsnis 2
Iškepkite patiekalą. Kepimo indą ištepkite sviestu. Sudėkite į jį mišinį ir išlyginkite šaukštu. Kepkite įkaitintoje 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos