Publikavimo data: 2024-04-08
Varškės ir ryžių troškinys
Varškės ir ryžių apkepas yra neįtikėtinai švelnus ir orus desertas. Yra daug varškės ir ryžių apkepo rūšių. Receptą galite išplėsti ir pridėti vyšnių arba obuolių. Ryžių apkepas su varške akimirksniu dingsta iš lėkščių. Troškinys kepamas orkaitėje. Sultingas desertas gaunamas iš riebios naminės varškės.
Žingsnis 1
Paruoškite varškės ir ryžių mišinį. Sumaišykite kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų, plakite iki putų. Sudėkite grietinę ir varškę. Plakite didžiausiu maišytuvo greičiu, kad neliktų varškės gumuliukų. Įmaišykite virtus ryžius ir citrinos žievelę.
Žingsnis 2
Iškepkite apkepą. Kepimo formą ištepkite sviestu. Paskirstykite masę, kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Kategorijos