Varškės ir ryžių troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Varškės ir ryžių troškinys

Varškės ir ryžių apkepas yra neįtikėtinai švelnus ir orus desertas. Yra daug varškės ir ryžių apkepo rūšių. Receptą galite išplėsti ir pridėti vyšnių arba obuolių. Ryžių apkepas su varške akimirksniu dingsta iš lėkščių. Troškinys kepamas orkaitėje. Sultingas desertas gaunamas iš riebios naminės varškės.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.74/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Varškės ir ryžių troškinys Žingsnis 1
Paruoškite varškės ir ryžių mišinį. Sumaišykite kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų, plakite iki putų. Sudėkite grietinę ir varškę. Plakite didžiausiu maišytuvo greičiu, kad neliktų varškės gumuliukų. Įmaišykite virtus ryžius ir citrinos žievelę.

Žingsnis 2

Varškės ir ryžių troškinys Žingsnis 2
Iškepkite apkepą. Kepimo formą ištepkite sviestu. Paskirstykite masę, kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos