Publikavimo data: 2024-06-22
Vaterzoi
"Waterzoy" - tai tradicinis belgiškas troškinys, gaminamas iš baltosios žuvies. Paruošti šį Europoje populiarų patiekalą nėra sudėtinga.
Žingsnis 1
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną, susmulkinkite baltąją žaliojo svogūno dalį. Nulupkite morką ir saliero stiebą ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Visas daržoves pašildykite puode su sviestu. Supilkite vištienos sultinį ir druską.
Žingsnis 3
Paruoškite užtepėlę: svieste pakepinkite miltus. Į sriubą įpilkite truputį užpilo, išmaišykite.
Žingsnis 4
Supjaustykite menkės filė vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite į sriubą. Supilkite grietinėlę ir, jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens. Sudėkite atšildytas midijas ir pašildykite.
Žingsnis 5
Kiaušinio trynį sumaišykite su pienu ir miltais, įpilkite šiek tiek sriubos, kad sušiltų, tada viską grąžinkite į sriubą. Porą minučių pavirkite.
Kategorijos