Vaterzoi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Vaterzoi

"Waterzoy" - tai tradicinis belgiškas troškinys, gaminamas iš baltosios žuvies. Paruošti šį Europoje populiarų patiekalą nėra sudėtinga.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
54 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną, susmulkinkite baltąją žaliojo svogūno dalį. Nulupkite morką ir saliero stiebą ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Vaterzoi Žingsnis 2
Visas daržoves pašildykite puode su sviestu. Supilkite vištienos sultinį ir druską.

Žingsnis 3

Vaterzoi Žingsnis 3
Paruoškite užtepėlę: svieste pakepinkite miltus. Į sriubą įpilkite truputį užpilo, išmaišykite.

Žingsnis 4

Vaterzoi Žingsnis 4
Supjaustykite menkės filė vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite į sriubą. Supilkite grietinėlę ir, jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens. Sudėkite atšildytas midijas ir pašildykite.

Žingsnis 5

Vaterzoi Žingsnis 5
Kiaušinio trynį sumaišykite su pienu ir miltais, įpilkite šiek tiek sriubos, kad sušiltų, tada viską grąžinkite į sriubą. Porą minučių pavirkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su vištiena, sriubos, paprastos, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, sriuba su mėsos kukuliais, receptų knyga, sriubos su malta vištiena

Kategorijos