Vaterzoi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Vaterzoi

"Waterzoy" - tai tradicinis belgiškas troškinys, gaminamas iš baltosios žuvies. Paruošti šį Europoje populiarų patiekalą nėra sudėtinga.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
54 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną, susmulkinkite baltąją žaliojo svogūno dalį. Nulupkite morką ir saliero stiebą ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Vaterzoi Žingsnis 2
Visas daržoves pašildykite puode su sviestu. Supilkite vištienos sultinį ir druską.

Žingsnis 3

Vaterzoi Žingsnis 3
Paruoškite užtepėlę: svieste pakepinkite miltus. Į sriubą įpilkite truputį užpilo, išmaišykite.

Žingsnis 4

Vaterzoi Žingsnis 4
Supjaustykite menkės filė vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite į sriubą. Supilkite grietinėlę ir, jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens. Sudėkite atšildytas midijas ir pašildykite.

Žingsnis 5

Vaterzoi Žingsnis 5
Kiaušinio trynį sumaišykite su pienu ir miltais, įpilkite šiek tiek sriubos, kad sušiltų, tada viską grąžinkite į sriubą. Porą minučių pavirkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos