Publikavimo data: 2025-08-19
Veganiška žirnių sriuba
Gera ir paprasta sriuba! Patiks net tiems, kurie negali gyventi be mėsos! Ją greitai ir lengvai paruošite. Tikriausiai visus ingredientus jau turite namuose.
Žingsnis 1
Pasirinkau geltonuosius smulkintus Idaho žirnelius, nes jų nereikia iš anksto mirkyti. Žirnius reikia gerai nuplauti. Vandenį keičiu 10 kartų.
Žingsnis 2
Nuplautus žirnius užpilkite švariu vandeniu, geriausia filtruotu arba natūraliu vandeniu. Dėkite žirnius virti ant didelės ugnies.
Žingsnis 3
Morkas nuplaukite, nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į žirnius, kad išvirtų.
Žingsnis 4
Druska pagal skonį.
Žingsnis 5
Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite dideliais kubeliais. Įdėkite jas į šaltą vandenį, kad nesudrėktų.
Žingsnis 6
Virkite 30 minučių, retkarčiais pamaišydami, kad žirniai nepriliptų prie puodo dugno, ir nugriebdami susidariusias putas.
Žingsnis 7
Praėjus pusvalandžiui nuo virimo pradžios sudėkite kubeliais supjaustytas bulves.
Žingsnis 8
Įpilkite daugiau vandens. Virkite, kol bulvės išvirs. Galite pašildyti.
Kategorijos