Vegetariška žirnių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Vegetariška žirnių sriuba

Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
88 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vegetariška žirnių sriuba Žingsnis 1
Užpilkite žirnius 3,5 litro vandens ir virkite 40 minučių ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Vegetariška žirnių sriuba Žingsnis 2
Kol žirniai verda, paruoškite daržoves. Bulves supjaustykite kubeliais, svogūnus smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite ir susmulkinkite šviežias petražoles.

Žingsnis 3

Vegetariška žirnių sriuba Žingsnis 3
Keptuvėje, įkaitintoje su alyvuogių aliejumi, apkepkite svogūną ir morkas. Suberkite prieskonius, išmaišykite ir kepkite dar 2-3 minutes.

Žingsnis 4

Vegetariška žirnių sriuba Žingsnis 4
Į išvirtus žirnelius įmaišykite kepinius, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite ir troškinkite 15 minučių.

Žingsnis 5

Vegetariška žirnių sriuba Žingsnis 5
Paruoštą žirnių sriubą sutrinkite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos