Publikavimo data: 2024-05-12
Vegetariška žirnių sriuba
Žingsnis 1
Užpilkite žirnius 3,5 litro vandens ir virkite 40 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Kol žirniai verda, paruoškite daržoves. Bulves supjaustykite kubeliais, svogūnus smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite ir susmulkinkite šviežias petražoles.
Žingsnis 3
Keptuvėje, įkaitintoje su alyvuogių aliejumi, apkepkite svogūną ir morkas. Suberkite prieskonius, išmaišykite ir kepkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 4
Į išvirtus žirnelius įmaišykite kepinius, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite ir troškinkite 15 minučių.
Žingsnis 5
Paruoštą žirnių sriubą sutrinkite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės ir patiekite.
Kategorijos