Publikavimo data: 2024-04-02
Vegetariški barščiai
Barščiai yra mėgstama sriuba, populiari rusų, ukrainiečių ir baltarusių virtuvėse. Pagrindiniai šio patiekalo ingredientai yra burokėliai, kopūstai ir mėsa. Tačiau gera alternatyva klasikiniam variantui bus vegetariški barščiai, kurie puikiai numalšins alkį ir troškulį karštuoju metų laiku. Šis patiekalas pasižymi puikiu skoniu ir mažu kalorijų kiekiu, jis idealiai tinka liesiems ir dietiniams valgiaraščiams.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kopūstus ir svogūnus.
Žingsnis 2
Supjaustykite bulves ir pomidorus griežinėliais.
Žingsnis 3
Susmulkinkite žoleles ir česnakus.
Žingsnis 4
Burokėlius sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 5
Svogūnus ir pomidorus kepkite 5-7 minutes su dar trupučiu augalinio aliejaus.
Žingsnis 6
Tarkuotus burokėlius troškinkite 7-10 minučių.
Žingsnis 7
Į puodą su vandeniu sudėkite supjaustytus kopūstus ir bulves.
Žingsnis 8
Į puodą sudėkite kepintų svogūnų ir pomidorų mišinį, gerai išmaišykite ir troškinkite 5-7 minutes.
Žingsnis 9
Į vegetariškus barščius sudėkite troškintus burokėlius, česnakus ir žoleles. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 10
Kruopščiai išmaišykite sriubą ir virkite dar 7-10 minučių. Leiskite vegetariškiems barščiams kurį laiką išsivirti. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos