Publikavimo data: 2025-08-20
Vegetariški barščiai bet kuriam sezonui
Paprastas ir taupus. Vos per valandą pasigaminsite gardžių barščių be mėsos. Žiemą, rudenį, ankstyvą pavasarį neapsieiname be sriubų ir barščių. Stenkitės kuo mažiau jų laikyti ant ugnies. Mėsos sultiniai yra kenksmingi. Geriau virti vegetariškus barščius
Žingsnis 1
Visas smulkiai supjaustytas daržoves vienu metu sudėkite į puodą su trupučiu vandens (kaip daržovių troškiniui).
Žingsnis 2
Leiskite visam mišiniui užvirti, tada sumaišykite su išrūgomis ir iš karto išjunkite ugnį.
Žingsnis 3
Uždenkite keptuvę ir palikite garuose (kaip košę). Šiame išrūgų pagrindu pagamintame sultinyje su daržovėmis svarbu užpilas!
Kategorijos