Vegetariški barščiai bet kuriam sezonui pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vegetariški barščiai bet kuriam sezonui

Paprastas ir taupus. Vos per valandą pasigaminsite gardžių barščių be mėsos. Žiemą, rudenį, ankstyvą pavasarį neapsieiname be sriubų ir barščių. Stenkitės kuo mažiau jų laikyti ant ugnies. Mėsos sultiniai yra kenksmingi. Geriau virti vegetariškus barščius
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
46 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Vegetariški barščiai bet kuriam sezonui Žingsnis 1
Visas smulkiai supjaustytas daržoves vienu metu sudėkite į puodą su trupučiu vandens (kaip daržovių troškiniui).

Žingsnis 2

Leiskite visam mišiniui užvirti, tada sumaišykite su išrūgomis ir iš karto išjunkite ugnį.

Žingsnis 3

Uždenkite keptuvę ir palikite garuose (kaip košę). Šiame išrūgų pagrindu pagamintame sultinyje su daržovėmis svarbu užpilas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos