Publikavimo data: 2025-08-17
Vegetariški barščiai su konservuotomis raudonosiomis pupelėmis
Barščiai su pupelėmis yra labai sotus, sotus patiekalas, atitinkantis visus klasikos kanonus. Tačiau su pupelėmis reikia gerai padirbėti - pirmiausia jas išmirkyti, o paskui ilgai virti. Šiuo atžvilgiu dėl paruošimo greičio padeda paruoštos konservuotos pupelės, kurių pasirinkimas labai didelis. Barščiai su ja gaunasi ne ką prastesni, nes pupelės iš skardinės - natūralus produktas ir jos gali puikiai pakeisti mėsą. Kartu su ja liesas vegetariškas patiekalas gauna reikiamų baltymų, vitaminų ir mineralinių medžiagų, o kainuoja daug pigiau.
Žingsnis 1
Morkas ir burokėlius supjaustykite plonais griežinėliais arba sutarkuokite stambia tarka. Bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Svogūną supjaustykite smulkiai, o kopūstą - šiaudeliais. Česnakus išspauskite per presą.
Žingsnis 2
Į gilią keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite svogūnus, morkas ir burokėlius ir troškinkite ant silpnos ugnies. Supilkite pupeles, uždenkite dangčiu ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 3
Bulves sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Po 20 minučių virimo sudėkite kopūstus ir virkite 7 minutes.
Žingsnis 4
Sudėkite keptuvės turinį į puodą su bulvėmis, išmaišykite, sudėkite smulkintus žaliuosius svogūnus ir česnakus. Įdėkite pomidorą, jei reikia, druskos ir petražolių. Užvirinkite, išjunkite, uždenkite ir palikite, kad užvirtų.
Kategorijos