Publikavimo data: 2024-05-19
Vegetariški makaronai su grybais
Makaronai yra labai populiarus produktas, o jų populiarumas jau seniai peržengė Azijos ribas. Šiandien įvairios makaronų variacijos patiekiamos viso pasaulio rytietiškų patiekalų restoranuose. Yra dešimtys makaronų patiekimo rūšių, įskaitant vegetariškus. Jie gali būti ruošiami su tofu, grybais arba tiesiog su daržovėmis, tačiau vienas dalykas nesikeičia - jų skonis visada audrina vaizduotę ir verčia užsisakyti tokį patiekalą vėl ir vėl.
Žingsnis 1
Užvirkite makaronus. Įmeskite juos į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 7-8 min., tada nusausinkite ir nuplaukite šaltu vandeniu, kad nesuliptų.
Žingsnis 2
Papriką supjaustykite plonais griežinėliais. Taip pat smulkiai supjaustykite svogūną ir griežinėliais pievagrybius. Tada padalykite skersai pusiau.
Žingsnis 3
Įkaitinkite wok keptuvėje aliejų ir pakepinkite grybus, tada sudėkite svogūną ir pipirus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, supilkite wok grybų padažą ir dar minutę patroškinkite.
Žingsnis 4
Į troškintas daržoves ir grybus sudėkite išvirtus makaronus, viską kruopščiai ir atsargiai išmaišykite, uždenkite dangčiu ir ant silpnos ugnies troškinkite dar 3-5 minutes.
Kategorijos