Vegetariškos bulvytės. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vegetariškos bulvytės.

Šis receptas buvo tobulinamas ilgą laiką, nuolat keičiant temperatūrą ir kepimo būdus. Dabar atėjo laikas papasakoti apie tobulą receptą. Pagal šį receptą bulvės gaunasi neįtikėtinai skanios!
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Sojų maltinukus 20 minučių pamirkykite verdančiame vandenyje.

Žingsnis 2

Bulves nulupkite ir supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 3

Vegetariškos bulvytės. Žingsnis 3
1/2 svogūno supjaustykite pusžiedžiais, o pomidorus - griežinėliais.

Žingsnis 4

Vegetariškos bulvytės. Žingsnis 4
Mėsytę nuplaukite, išspauskite, suberkite prieskonius ir dėkite kepti.

Žingsnis 5

Vegetariškos bulvytės. Žingsnis 5
Likusį svogūną supjaustykite kubeliais ir sudėkite į maltą mėsą, pakepinkite, kol suminkštės.

Žingsnis 6

Vegetariškos bulvytės. Žingsnis 6
Kepimo formą ištepkite aliejumi.

Žingsnis 7

Vegetariškos bulvytės. Žingsnis 7
Tada norima tvarka išdėliokite sluoksnius: bulvės (druska ir pipirai), majonezas, svogūnai, malta mėsa, pomidorai. Tokia tvarka kartokite, kol baigsis ingredientai.

Žingsnis 8

Vegetariškos bulvytės. Žingsnis 8
Užpilkite verdančiu vandeniu, pastatykite ant vidutinio kaitrumo viryklės ir, užvirus, troškinkite 15 minučių.

Žingsnis 9

Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių, sudėkite bulves ir kepkite 20 minučių.

Žingsnis 10

Sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių ir nustatykite laikmatį 40 minučių. Po to patiekalas bus paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos