Vegetariškos įdarytos paprikos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Vegetariškos įdarytos paprikos

Šios įdarytos paprikos puikiai atrodo ant stalo ir ypač patiks tiems, kurie nevalgo mėsos ir kitų gyvūninės kilmės produktų. Juos labai lengva paruošti, jie būna skanūs ir aromatingi. Šias paprikas taip pat galite įdaryti grybais, svogūnais, pomidorais ir kitomis daržovėmis. Prie įdarytų paprikų puikiai tiks pomidorų padažas, kurį paruošti užtruks vos 5 minutes.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
74 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vegetariškos įdarytos paprikos Žingsnis 1
Atsargiai pašalinkite paprikos kotelį ir sėklas.

Žingsnis 2

Vegetariškos įdarytos paprikos Žingsnis 2
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.

Žingsnis 3

Vegetariškos įdarytos paprikos Žingsnis 3
Ryžius nuplaukite šaltu vandeniu, pasūdykite ir virkite be virimo.

Žingsnis 4

Vegetariškos įdarytos paprikos Žingsnis 4
Kiekvieną papriką sandariai įdarykite ryžiais.

Žingsnis 5

Vegetariškos įdarytos paprikos Žingsnis 5
Į storadugnį puodą supilkite aliejų, vyšninius pomidorus ir adžiką. Kaitinkite 2-3 minutes.

Žingsnis 6

Vegetariškos įdarytos paprikos Žingsnis 6
Į puodą įpilkite 2 litrus vandens ir suberkite paprikas. Troškinkite paprikas 20-25 minutes uždengę dangčiu ant silpnos ugnies.

Žingsnis 7

Vegetariškos įdarytos paprikos Žingsnis 7
Patiekite paprikas su troškintais vyšniniais pomidorais ir mėgstamais žalumynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos