Publikavimo data: 2024-03-23
Vegetariškos įdarytos paprikos
Šios įdarytos paprikos puikiai atrodo ant stalo ir ypač patiks tiems, kurie nevalgo mėsos ir kitų gyvūninės kilmės produktų. Juos labai lengva paruošti, jie būna skanūs ir aromatingi. Šias paprikas taip pat galite įdaryti grybais, svogūnais, pomidorais ir kitomis daržovėmis. Prie įdarytų paprikų puikiai tiks pomidorų padažas, kurį paruošti užtruks vos 5 minutes.
Žingsnis 1
Atsargiai pašalinkite paprikos kotelį ir sėklas.
Žingsnis 2
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.
Žingsnis 3
Ryžius nuplaukite šaltu vandeniu, pasūdykite ir virkite be virimo.
Žingsnis 4
Kiekvieną papriką sandariai įdarykite ryžiais.
Žingsnis 5
Į storadugnį puodą supilkite aliejų, vyšninius pomidorus ir adžiką. Kaitinkite 2-3 minutes.
Žingsnis 6
Į puodą įpilkite 2 litrus vandens ir suberkite paprikas. Troškinkite paprikas 20-25 minutes uždengę dangčiu ant silpnos ugnies.
Žingsnis 7
Patiekite paprikas su troškintais vyšniniais pomidorais ir mėgstamais žalumynais.
Kategorijos