Vengriška sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vengriška sriuba

Kartą teko paragauti vengriškos sriubos, ir ji mane taip sužavėjo, kad norėjau ją valgyti vėl ir vėl. Išstudijavęs įvairią informaciją, sugalvojau savo vengriškos sriubos versiją.
Gaminimo laikas
1800 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Vengriška sriuba Žingsnis 1
Pupeles mirkykite šaltame vandenyje bent 4-5 valandas, geriausia - per naktį.

Žingsnis 2

Vengriška sriuba Žingsnis 2
Kepkite svogūnus šoninėje arba alyvuogių aliejuje, kol taps auksiniai.

Žingsnis 3

Vengriška sriuba Žingsnis 3
Sumažinkite ugnį, sudėkite papriką, česnaką, sumaišytą su kmynais.

Žingsnis 4

Vengriška sriuba Žingsnis 4
Mėsą supjaustykite 1,5-2 cm dydžio kubeliais. Sudėkite ją su svogūnais ir prieskoniais. Įpilkite šiek tiek vandens ir maišydami troškinkite ant mažos ugnies.

Žingsnis 5

Vengriška sriuba Žingsnis 5
Pomidorus supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 6

Vengriška sriuba Žingsnis 6
Paprikas supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 7

Vengriška sriuba Žingsnis 7
Supjaustykite pomidorus jų pačių sultyse blenderiu.

Žingsnis 8

Vengriška sriuba Žingsnis 8
Į mėsą, svogūnus ir prieskonius sudėkite visus pomidorus, paprikas ir pupeles. Supilkite 3 litrus vandens ir virkite, kol pupelės išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su vištiena, sriubos, paprastos, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, sriuba su mėsos kukuliais, receptų knyga, sriubos su malta vištiena

Kategorijos