Publikavimo data: 2025-08-17
Vengriška sriuba
Kartą teko paragauti vengriškos sriubos, ir ji mane taip sužavėjo, kad norėjau ją valgyti vėl ir vėl. Išstudijavęs įvairią informaciją, sugalvojau savo vengriškos sriubos versiją.
Žingsnis 1
Pupeles mirkykite šaltame vandenyje bent 4-5 valandas, geriausia - per naktį.
Žingsnis 2
Kepkite svogūnus šoninėje arba alyvuogių aliejuje, kol taps auksiniai.
Žingsnis 3
Sumažinkite ugnį, sudėkite papriką, česnaką, sumaišytą su kmynais.
Žingsnis 4
Mėsą supjaustykite 1,5-2 cm dydžio kubeliais. Sudėkite ją su svogūnais ir prieskoniais. Įpilkite šiek tiek vandens ir maišydami troškinkite ant mažos ugnies.
Žingsnis 5
Pomidorus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 6
Paprikas supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 7
Supjaustykite pomidorus jų pačių sultyse blenderiu.
Žingsnis 8
Į mėsą, svogūnus ir prieskonius sudėkite visus pomidorus, paprikas ir pupeles. Supilkite 3 litrus vandens ir virkite, kol pupelės išvirs.
Kategorijos