Publikavimo data: 2025-08-18
Vengriška sriuba
Gausaus skonio ir aromato tiršta sriuba. Mėsa šioje sriuboje labai minkšta ir švelni.
Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite 2 cm dydžio kubeliais ir kepkite augaliniame aliejuje, kol paruduos.
Žingsnis 2
Storasieniame puode augaliniame aliejuje pakepinkite svogūną, tada po vieną sudėkite morkas, pipirus, pomidorų pastą. Troškinkite daržoves, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Į puodą sudėkite jautienos kepsnius, druską, prieskonius ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad vanduo būtų 2 pirštų aukščio. Virkite ant silpnos ugnies valandą.
Žingsnis 4
Sudėkite stambiai supjaustytas bulves ir pomidorus, troškinkite dar 40 minučių.
Kategorijos