Vengriška sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vengriška sriuba

Gausaus skonio ir aromato tiršta sriuba. Mėsa šioje sriuboje labai minkšta ir švelni.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Vengriška sriuba Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite 2 cm dydžio kubeliais ir kepkite augaliniame aliejuje, kol paruduos.

Žingsnis 2

Vengriška sriuba Žingsnis 2
Storasieniame puode augaliniame aliejuje pakepinkite svogūną, tada po vieną sudėkite morkas, pipirus, pomidorų pastą. Troškinkite daržoves, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Vengriška sriuba Žingsnis 3
Į puodą sudėkite jautienos kepsnius, druską, prieskonius ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad vanduo būtų 2 pirštų aukščio. Virkite ant silpnos ugnies valandą.

Žingsnis 4

Vengriška sriuba Žingsnis 4
Sudėkite stambiai supjaustytas bulves ir pomidorus, troškinkite dar 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su vištiena, sriubos, paprastos, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, sriuba su mėsos kukuliais, receptų knyga, sriubos su malta vištiena

Kategorijos