Publikavimo data: 2024-06-15
Vermišelių sriuba "Šeima"
Labai paprasta ir labai skani vermišelių sriuba. Per šeimos vakarienę ją pamėgs visi.
Žingsnis 1
Mėsą išvirkite, nusausinkite ir vėl sudėkite. Įdėkite lauro lapą.
Žingsnis 2
Nulupkite bulves, morkas ir svogūnus. Bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Po 20-30 minučių, kai mėsa išvirs, sudėkite bulves. Virkite, kol suminkštės, apie 25 minutes. Sūdykite sultinį.
Žingsnis 4
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 5
Keptuvę įkaitinkite iki vidutinės ugnies, įpilkite augalinio aliejaus. Suberkite svogūnus. Išmaišykite ir kepkite, kol taps auksinės spalvos (apie 7 minutes).
Žingsnis 6
Į svogūnus sudėkite morkas ir kepkite dar apie 7 minutes.
Žingsnis 7
Sudėkite keptuvės turinį į puodą. Užvirinkite.
Žingsnis 8
Sulaužykite makaronus ir suberkite juos į keptuvę. Po 5 minučių išjunkite dujas. Palikite pastovėti 20 minučių. Per tą laiką makaronai bus paruošti. Sudėkite prieskonius.
Kategorijos