Veršiena "Minutka" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Veršiena "Minutka"

Minkšta veršiena per 10 minučių.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
22 g
Riebalai
11 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Veršiena "Minutka" Žingsnis 1
Supjaustykite veršieną maždaug 8 cm griežinėliais.

Žingsnis 2

Veršiena "Minutka" Žingsnis 2
Kepkite mėsą keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių maždaug po 4 minutes. Geriausia - ketaus keptuvėje.

Žingsnis 3

Veršiena "Minutka" Žingsnis 3
Ant kepimo skardos dėkite foliją ir pabarstykite druska. Į foliją sudėkite mėsą, įberkite druskos ir suvyniokite. Palikite pastovėti 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos