Publikavimo data: 2025-08-20
Veršiena su kukurūzais
Veršienos su kukurūzais skonis tiesiog puikus. Kepta mėsa mirkoma daržovių sultyse ir aromatuose, o troškinant susidaro gardus padažas, kuris sutirštėja miltuose apvoliojus baklažanus, morkas ir paprikas. Mėsą galima iš anksto marinuoti prieskoniuose arba padažuose, tai suteiks jai skonio, pikantiškumo ir originalumo. Apskritai, paruoštas patiekalas būna sotus ir sodrus. Jį galima patiekti su bet kokiu garnyru pagal skonį arba kaip atskirą patiekalą.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Baklažanus, saldžiąsias paprikas ir morkų griežinėlius pamirkykite miltuose ir kepkite pusėje įkaitinto augalinio aliejaus po 2 min. iš kiekvienos pusės. Virtus kukurūzus supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite veršieną. Keptuvėje įkaitinkite likusį augalinį aliejų ir česnaką. Kepkite veršienos gabalėlius ant didelės ugnies 5 minutes, apverskite, kad paruduotų iš visų pusių.
Žingsnis 3
Užvirinkite patiekalą. Sumažinkite ugnį iki vidutinės, į mėsą sudėkite kukurūzus, baklažanus, morkas, saldžiąją papriką ir lauro lapą, supilkite vandenį, pagardinkite druska ir pipirais, uždenkite ir troškinkite 15 minučių.
Kategorijos